Izvor: Happy BSC
01.02.2022 u 08:37
0

GENIJALNO REŠENJE ILI POTPUNA GLUPOST? Sigurno niste znali za šta zapravo služi rupa na dasci za sečenje (VIDEO)

Internet trikovi odavno već obuzimaju veliki broj ljudi, ali do sada se nije dogodilo da jedan kuhinjski trik toliko privuče preglede.

Reč je o običnoj dasci za sečenje, koju svi imamo u svojoj kuhinji. Da li ste znali čemu ona zapravo služi, i ne, nije reč o kačenju na zid ili običnom držaču?

U videu koji je ekstremnom brzinom postao viralan, objašnjava se prava namena rupe na dasci za sečenje. Prikazano je da je rupa zapravo osmišnjena da kroz nju namirnice spustite u određenu posudu. Namirnice tako ne bi ispadale sa strane, kao kada je reč o običnom spuštanju sa ruba daske. 

Objašnjenje pogledajte u videu ispod.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter