Izvor: Objektiv
12.07.2021 u 10:50
0

IZ KUĆE: Tri prirodna proizvoda za ČIŠĆENJE

Da li ste ikada pomislili da je jedan od njih pasta za zube?

U FOKUSU:

VESIĆ ZA HAPPY TV: Pričali su da je nemoguće, a sada autobusima ljudi dolaze da vide Beograd na vodi i spomenik Stefanu Nemanji!

DANAS JE PETROVDAN! Praznik posvećen apostolima Petru i Pavlu! Evo šta bi valjalo da uradite na današnji dan

VUČIĆ SA DONELIJEM: Predsednik Srbije sastaje se danas sa američkim državnim sekretarom

VREMENSKA PROGNOZA ZA PONEDELJAK: Uskoro NARANDŽASTI meteoalarm!

Čišćenje kuće ne mora uvek da predstavlja napor.

I da traje po ceo dan.

A prirodni proizvodi za čišćenje su nekada najbolje rešenje. 

Verovali ili ne, ali stvari koje koristimo svakodnevno, kao što su limun i pasta za zube, mogu biti odlična sredstva za čišćenje.

Evo kako sve možete da ih koristite.

Limun za mikrotalasnu pećnicu

Pomešajte šoljicu vode, tro kašike jabukovog, ili alkoholnog sirćeta i nekoliko kriški limuna, a zatim dodajte drvenu čačkalicu da smesa ne bi proključala. Posudu stavite u mikrotalasnu peć i grejte je minut-dva. Para iz smese će otpustiti svu prljavštinu, a na vama je samo da mokrom krpom obrišete sve ostatke.

So za sudove

Sudovi od izlivenog gvožđa lako zarđaju. Ne brinite, u čišćenju će vam pomoći malo soli. Stavite sloj soli na dno posude i utrljajte je jednom polovinom krompira. So i krompir će stvoriti smesu koja će očistiti rđu, a posuđe će ostaviti savršeno čistim.

Pasta za zube za srebro

Trljajte površinu belom zubnom pastom. Za to upotrebite mekanu četkicu koju ćete umočiti u vodu, ili vlažnu krpu. Kružnim pokretima trljajte zubnu pastu u pribor, a zatim ga dobro ispeljite i temeljno osušite. Vaš pribor za ručavanje će izgledati sjajno i novo.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter