Izvor:
04.04.2017 u 03:18
0

MISLILA DA JE DEČKO VARA SA BAKOM: Kada je saznala pravu istinu, usledio je šok! (video)

Jedne večeri, Džo se iskrao iz njihove spavaće sobe oko 4 sata ujutro. Kendi je odmah posumnjala da je otišao u sobu njene 65-godišnje bake Kerol i s njom je prevario.

Uprkos tome što su dobili i dete, 23-godišnja Kendi je sumnjala u vernost svog partnera Džoa. On joj je, naime, priznao da ima fetiš na starije žene. Jedne večeri, Džo se iskrao iz njihove spavaće sobe oko 4 sata ujutro. Kendi je odmah posumnjala da je otišao u sobu njene 65-godišnje bake Kerol i s njom je prevario.

Zbog toga ih je sve prijavila u popularni američki show "The Maury Show" kako bi saznala istinu. Ali, kada su njenog partnera priključili na detektor laži, otkrila je nešto čemu se nije nadala. Njena 65-godišnja baka poricala je da je spavala s dečkom svoje unuke.

– Iskreno, pušili smo marihuanu zajedno. Eto, to je istina – rekla je 65-godišnjakinja. Iako joj Kendi nije poverovala, detektor laži otkrio je da je to očitgledno istina jer je pokazao da Džo nije spavao s Kerol.

Ali, Kendi je zato otkrila druge stvari o ocu svog deteta, a u koje nikada nije sumnjala. Otkriveno je, naime, da je Džo plaćao za seksualne usluge dok se zabavljao s Kendi i da ju je varao dok je verovala da je na poslu.

Stil
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter