Izvor:
05.07.2017 u 14:16
0

NAPILA SE, PA GA UNAKAZILA: Rijaliti zvezda prebila dečka, razdvajalo ih 10 policajaca! (FOTO)

A post shared by Goss.ie (@goss.ie) on

Rijaliti zvezda Stefani Dejvis (24) posvađala i potukla u nedelju uveče sa bivšim dečkom Džeremijem Mekonelom, s kojima je bila u britanskom Velikom bratu.

Glumica i starleta je iz policijske stanice izašla sa masnicom oko oka i izgrebanim vratom, a onda je je završila u pritvoru.

Džeremi, kako se vidi na fotografiji, ima nekoliko modrica i ogrebotina, a iz pritvora, u kom je završila zbog optužbi da je ona njega napala, puštena je posle plaćene kaucije.

Prema rečima svedoka, njih dvoje su se prethodno satima opijali u jednom klubu, a onda su se u hotel vratili odvojeno i sukobili se u sobi koju su delili. Svedoci pričaju da je više od 10 policajaca dovedeno da rastavi posvađani par.

Izvor: Kurir
Foto: Instagram/goss.ie

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter