Izvor:
01.09.2017 u 02:59
0

NEVEROVATNO OTKRIĆE: Slučajno iskopali kostur dinosaurusa!

Građevinski radnici u američkoj saveznoj državi Kolorado otkrili su kostur dinosaura triceratopsa star 66 miliona godina.

Ostaci ovog biljojeda pronađeni su 25. avgusta u Torntonu, gradu severno od Denvera, tokom radova na terenu na kojem će biti izgrađena nova vatrogasna i policijska stanica, a otkriće je pobudilo veliko interesovanje naučnika, navodi AFP.

Jednom od radnika učinilo se da bi mogla biti reč o fosilu, zbog čega je kontaktiran Muzej nauke i prirode u Denveru, čiji kustos je, po dolasku na lice mesta, potvrdio da je u pitanju triceratops.

alo.rs

Foto/arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter