Izvor:
08.05.2019 u 15:05
0

PRIZOR KOJI TOPI SRCE: Mačka usvojila napuštene veverice (VIDEO)

Nesvakidašnji prizor gde je mačka na Krimu usvojila napuštene male veverice oduševio je korisnike društvenih mreža širom sveta.

"Posetioca parka su jednom prilikom doneli divne veverice u kutiji. U tom periodu, naša mačka je dobila mladunce, i odlučili smo da veverice upoznamo sa njom. Ona ih je brzo prihvatila, počela je da ih liže. U početku su bili uplašeni, ali su se mladunci brzo navikli i shvatili da je ona njihova druga mama", rekla je zaposlena u parku na Krimu, Ogla Fatejeva.

Porodica sada spava zajedno, šetaju se zajedno okolo, penju se, čak i ponekada bude "kavga" oko mleka.Pogledajte kako izgleda neobična porodica satkana od bezinteresne ljubavi.

Happytv.tv
Foto:Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter