Izvor:
08.05.2019 u 15:30
0

Otvorena soba za razbijanje, cilj oslobađanje od stresa!

U Zagrebu je otvorena prva "soba za razbijanje" u kojoj posetioci mogu bar na kratko iz sebe da izbace nagomilani stres.U Zagrebu je otvorena prva "soba za razbijanje" u kojoj posetioci mogu bar na kratko iz sebe da izbace nagomilani stres.

U sobi "Smašit" (Smashit) moguće je čekićem, šipkom i bejzbol palicom razbiti printer, staklene i knauf ploče. Terapija izbacivanja stresa traje pola sata, a posetioci dobijaju zaštitnu opremu, prenosi sajt 24sata.hr.

Vlasnik "Smašita" Tomislav Stanić došao je na ideju da otvori sobu u kojoj bi ljudi mogli da "divljaju" pola sata, i kaže da je to jedna vrsta njegove anti-stres terapije.

Cena korišćenja sobe za razbijanje varira u zavisnosti od toga šta se demolira i koliko to traje.

Happytv.tv/Tanjug
Foto:Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter