Izvor: sputnik
14.05.2024 u 16:53
0

ZELENSKI VIŠE NIJE NA ČELU ZEMLJE: Bivši poslanik Rade otkriva ko upravlja Ukrajinom

Bivši poslanik Vrhovne rade Ukrajine Andrej Derkač izjavio je da Ukrajinom rukovodi šef kabineta ukrajinskog predsednika – Andrej Jermak, koji dobija instrukcije od zapadnih obaveštajnih službi.

U Trećem osnovnom javnom tužilaštvu u Beogradu danas je saslušan uhapšeni M.K. (23) zbog izvršenja krivičnog dela Napad na službeno lice u vršenju službene dužnosti.

– Naredbom o spovođenju istrage se okrivljenom stavlja na teret da je 12. maja na Novom Beogradu napao službeno lice u vršenju poslova javne bezbednosti i pri izvršenju dela službenom licu naneo laku telesnu povredu na taj način što je oštećenoj policijskoj službenici uputio uvrede i pretnje, potom joj zadao udarac i sa obe ruke je odgurnuo, usled čega je ošetećena zadobila laku telesnu povredu u vidu uganuća skočnog zgloba – navodi se u saopštenju ovog tužilaštva.

Okrivljeni je negirao izvršenje krivičnog dela, a imajući u vidu da je prema navedenom pokrenut postupak pasivizacije adrese i da je u pitanju ranije osuđivano lice, Treće osnovno javno tužilaštvo u Beogradu je podnelo Trećem osnovnom sudu u Beogradu predlog da se prema okrivljenom odredi pritvor, koji je rešenjem suda i određen.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter