Izvor: Happy BSC
05.04.2022 u 13:42
0

ŠOKANTNO: Boleo je stomak, rešila da ode pod vreo tuš – pa RODILA BEBU neznajući da je trudna!

Dimiti Bonet (28) doživela je šok kada se porodila sama pod tušem, da stvar bude još bizarnija, devojka nije imala pojma da je trudna.

Iako je već dva puta pre toga rađala, odustala je od nade da će imati još jedno dete i ostala je potpuno zapanjena kada je osetila bebinu glavu među noge.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Tokom trudnoće, imala je redovne menstruacije, a pošto joj je nešto bilo sumnjivo, uradila je test koji je bio negativan nekoliko nedelja pre iznenadnog porođaja u 1:30 ujutro 26. februara 2022. godine.

Njen muž je u to vreme bio u krevetu, i dok je ona zvala u pomoć, on je pojurio u kupatilo i zatekao svoju ženu krvavu kako drži bebu.

Trudnički stomak objašnjavala je gojaznošću: „Moja težina je varirala ceo život, tako da nisam razmišljala o tome kada sam se ugojila nekoliko kilograma“.

„Probudila sam se oko 1 ujutro i osećala sam se neprijatno. Bilo je kao da mi je mnogo potreban toalet, ali nisam mogla da idem. Bol je počeo da se pogoršava, pa sam odlučila da se istuširam da bih se osećala bolje. Nisam želela da budim svog muža. Osetila sam iznenadnu želju da se „napnem“, a sledeće što sam znala je da sam držala bebinu glavu.

Kasnije je pristigla hitna pomoć.Presekli su pupčanu vrpcu i uverili se da su mama i beba dobro, odveli su porodicu u bolnicu, gde je par bio pod nadzorom 24 sata.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter