Izvor:
04.07.2017 u 17:13
0

VATRENI NAVIJAČ: Rekao ženi da ide po cigare, pa otišao u Rusiju da gleda fudbal!

Arturo Garsija iz mesta Pueble iz Meksika rizikovao je svoj brak zbog fudbala. On je supruzi rekao da ide da kupi cigarete u obližnjoj prodavnici, a osvanuo je u dalekoj Rusiji na fudbalskoj utakmici.

– Rekao sam ženi da idem u Okso, popularnu prodavnicu kod nas u Meksiku, kako bih kupio cigarete, ali joj nisam rekao u koju tačno idem. Verovatno nije očekivala da ću ići u njihovu poslovnicu preko Atlantika – rekao je Garsija novinarima.

Ovaj fudbalski fanatik je, umesto u Oksu, otišao na aerodrom gde je uhvatio let za Nemačku, a odatle je vozio do Rusije kako bi uživo gledao utakmicu svoje reprezentacije protiv Rusije na Kupu konfederacija, piše OddityCentral, prenosi 24sata.hr.

Njegova avantura bila je i više nego zanimljiva. Kada je izašao iz kuće otišao je u Monterej, pa avionom u Volfsburg, gde su ga dočekali rođaci. Tu se malo odmorio i zabavio, a potom i završio u bolnici jer je povredio nogu igrajući fudbal sa rođacima. Iako su mu lekari rekli da mora da miruje, on to nije učinio, već je seo u auto svog rođaka i otišao u Rusiju, u daleki Kazan, gde se priključio stotinama meksičkih navijača. Ženi još nije rekao da je na put i boravak potrošio svu ušteđevinu.

Cena za mene nije važna. Jedino je bilo važno da budem tamo sa našim fudbalerima.

Meksiko je u toj utakmici pobedio Rusiju 2:1, plasirao se u playoff, ali u utakmici za treće mesto izgubio je od Portugala nakon produžetaka. Kup konfederacija osvojila je Nemačka pobedivši u finalu Čile rezultatom 1:0.

Izvor:Alo.rs
Foto:pexels.com

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter