Izvor:
04.07.2017 u 16:49
0

VELIKODUŠNI ŠEF: Ovaj gazda svakom zaposlenom plaća venčanje!

Šef velikog srca, Čieh Huang, iz američke kompanije "Boxed" ponovo je oduševio svoje zaposlene, te je priča o njegovoj velikodušnosti opet dospela u medije. Huang je od ranije poznat je već nekoliko godina deo svoje plate daje u humanitarne svrhe, a svako malo gleda kako da usreći svoje zaposlene.

"Nakon vođenja prve kompanije, shvatio sam kako nije važno koliko je snažna i velika firma. Ako svi radnici odluče da odu, firma već sutradan može postati bezvedna", rekao je svojevremeno Huang.

Kako bi učinio svoje radnike veselim i zahvalnim, Huang je sada odlučio da svima koji to požele plati venčanje. Budžet je 11.000 dolara!

Huang se odlučio na ovo dobro delo jer ga je nedavno rastužio prizor uplaknog radnika koja mu je priznao da radi sedam dana u nedelji kako bi što pre skupio novac za venčanje i kupio kartu svojoj bolesnoj majci, kako bi došla na svadbu.

"Niko u ovoj firmi ne sme da oseća takvu bol i da ima takvu muku", rekao je Huang koji je nekim zaposlenima već pomogao da plate školovanje svoje dece.

"Svima koji će se u budućnosti venčati platićemo venčanje, pa vam želim sreću u pronalaksu partnera za kojeg ćete se venčati!", objavio je šef snova.

Huang je, inače, pre samo četiri godine pokrenuo prodavnicu voća i povrća u svojoj garaži u Nju Džerziju. Danas je vlasnik kompanije koja se bavi veleprodajom i ima 200 zaposlenih.

Izvor:Alo.rs
Foto:Twitter/leimazedlav

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter