Izvor:
02.05.2017 u 20:23
0

Za vikend svi u Savamalu: Počinje festival piva!

Kosara Dangić Melentijević, koosnivač festivala, najavila je u Novom danu da će biti predstavljeno više od 50 piva iz preko 15 zemalja, poput Norveške, Novog Zelanda, Rusije, Španije…

Zanatska piva su prirodna, nefiltrirana i nepasterizovana i sve su popularnija budući da ljudi sve više vode računa o tome šta unose u sebe, objašnjava gošća Novog dana.

Piva na festivalu će se, kako kaže, rotirati čim se potroše, jer je poenta da se proba što više vrsta. Posetioci će dobiti čašu koju će moći da zadrže kao suvenir, i u koju će se točiti piva, a žetoni za piva će koštati po 130 dinara.

Za muzičku podršku će biti zaduženi DJ-evi, a pored piva, na festivalu će biti ponuđen i izbor hrane koja ide uz popularni napitak od hmelja.

n1info.com
Foto: arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter