
Foto: Pixabay
CAKE ZA PRAVLJENJE NAJBOLJEG KUVANOG VINA: Mnogi prave ovu grešku i zato im ispadne gorko
Nekoliko caka odvaja dobro kuvano vino od onog koje je gorko. Primenite i pozovite prijatelje, bićete oduševljeni ukusom i vi, i oni.
Koristite skuplja i svežija vina
Nemojte da koristite jeftina vina, kao ni ona koja su vam dugo stajala, jer će ukus biti lošiji.
Koristite cele začine
Ako dodajete kardamom, muskantni oraščić i slične začine dodajte zgnječene, a ne mlevene. Takođe, nemojte da stavljajte previše zvezdastog anisa, samo malo da doda šmek.
Smeđi šećer umesto belog
Umesto belog stavite smeđi šećer, dobićete mnogo lepši ukus.
Nemojte da ubrzavate proces
Kuvajte na laganoj vatri duže vreme umesto da ubrzavate i kuvate na visokim temperaturama, tako će vino biti gorko.
Dodajte citruse
Dodajte pomorandžu ili liker od pomorandže.
Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.
Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74
Pročitaj još iz rubrike

BIFTEK VELINGTON: Rapsodija ukusa u svakom zalogaju

RECEPT DANA: Burek sa spanaćem i sirom

MUSAKA SA TIKVICAMA: Eksplozija ukusa u svakom zalogaju

PLJESKAVICE OD SPANAĆA: Nećete ni primetiti da nedostaje meso

UKUSNE I ZDRAVE: Pet razloga da u ishranu uvrstite kajsije
