
Foto: Pixabay
KRAĆA PRIPREMA I NE RASPADA SE: Kako da se krompir skuva brže i ostane u komadu
Kada želite da skuvate krompir, i ako ste odabrali pravu vrstu za kuvanje, poslužite se trikom, koji vam donosimo.
Dodajte sirće u vodu, što će joj pomoći da zadrži oblik. Krompir se preporučuje da kuvate oko 30 minuta, a posle 13 minuta sipajte sirće. Sirće ima ulogu da održi čvrstinu krompira, jer će učiniti membranu čvršćom.
RAJ ZA NEPCA: Da li ste probali pitu sa ajvarom i sirom?
Krompir će zadržati svoj oblik, neće se raspasti ili postati kašast.
Možete izabrati bilo koje sirće koje imate pri ruci – vinsko, jabukovo ili alkoholno, svejedno. Ovaj savet možete uvek praktikovati, ali je posebno „radi“ kad pravite krompir salatu.
Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.
Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74
Pročitaj još iz rubrike

HRSKAVE I MEKANE: Recept za najsočnije tulumbe

RIBA NIJE SAMO ZA POST: Laka i brza pašteta od tunjevine, savršena za užinu

LAVA KOLAČ SA BELOM ČOKOLADOM: Kao osmišljen za dolazak iznenadnih gostiju

RECEPT SAVRŠEN ZA POČETNIKE: Najukusniji rolat sa pekmezom
