MANASTIRSKI PREBRANAC: Recept je iz 18 veka!
Tako je jednostavan, a preukusan!
Sastojci
300 grama pasulja
2 kašičice soli
1 kašika aleve paprike
4 veće glavica crnog luka
2 čena belog luka
1 ljuta papričica
10 g bibera u zrnu
3 lista nane
DUBAI ČOKOLADA: Viralni desert sa pistaćima pomera granice dobrog ukusa
Priprema
Uzmite pasulj, pa ga potopite veče pre u litri hladne vode. Sutradan tu vodu prospite, pa nalijte 2 l vode u pasulj. Dodajte biber, crni luk koji ste na pola isekli, soli. Stavite na jaku vatru, pa kad provri dodajte nanu. Kuvajte na jakoj vatri dok se pasulj ne skuva. Izdinstajte luk sa paprikom. Sipajte pasulj u pekač, dodajte luk, probešajte, nalijte vodom u kojoj se kuvao pasulj, pa pecite na 200 stepeni oko pola sata.
Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.
Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74
Pročitaj još iz rubrike

UVRSTITE GA U JELOVNIK: Koje su zdravstvene prednosti ananasa?

RECEPT DANA: Harmonika krompir sa šunkom

ZASLADITE NEDELJU: Kiflice sa džemom od šljiva

NA OVAJ NAČIN DOBIJATE KARIRANE MOTIVE: Drugačiji metod bojenja jaja

BEZ PRETERIVANJA: Urme su savršene za pritisak i nerve – koja je preporučena doza?
