Izvor: Najzena
11.10.2023 u 22:15
0

NIKAKO NE STAVLJAJTE OVAJ SASTOJAK U KAJGANU: Zbog njega se menja ukus, postoji bolja opcija

Potpuno im menja ukus...

Radi se o mleku. Naime, mnogi ljudi imaju običaj da nakon što umute jaja u njih dodaju ovu tečnost, verujući da će tako popraviti njihov ukus i učiniti kajganu kremastijom. Prema Robiju Melvinu, čoveku koji piše o kuvanju, mleko u kajgani napraviće samo jednu stvar: zaseniće ukus jaja.

SOČAN RUČAK PRSTE DA POLIŽEŠ: Starinski recept za najukusniji PREBRANAC koji ste ikad probali

Ako ste kupili kvalitetna jaja svakako vam ne treba nešto što će ‘pojesti’ njihov ukus. U slučaju da ipak želite da vaša kajgana bude kremasta, Melvin preporučuje da je pravite na maslacu. Njegov savet je i da jaja nikada ne mutite u samom ziganju, već u nekoj drugoj posudi, iz koje ćete ih preliti u dobro zagrejan tiganj.

Kajgana se u pravilu ne prži dugo, već se nakon najviše minuta sklanja s ploče. Jaja se špatulom mešaju tokom prženja tako da budu potpuno skuvana, ali ne i prepečena. Kada su gotova mogu se posoliti i pobiberiti po želji i poslužiti na tanjiru ili tostu.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter