
Foto: Printscreen-Youtube-Bakina kuhinja
PASTRMKA NA POVRĆU: Riblji delikates u savršenom spoju
Ovaj preukusan obrok držaće vas dugo sitim, a idealan je za prazničnu ili slavsku trpezu.
Potrebno
3 pastrmke
300-400 g raznog povrća (miks graška, šargarepe, krompira)
2 glavice crnog luka
50 ml ulja
sok od 1 limuna
Priprema
Očistite ribu. U pleh stavite zaleđeno povrće ili očišćeno i iseckano ako stavljate sveže, kao i iseckan crni luk. Dodajte so po ukusu i jednu šolju vode. Rasporedite po celom plehu. Odozgo stavite pastrmke koje ste istrljali solju, biberom i limunovim sokom. Pokrijte aluminijumskom folijom pleh i pecite u rerni jedan sat, odnosno dok riba i povrće ne omekšaju. Posle pola sata sklonite foliju. Po potrebi dodajte još malo vode ako ispari potpuno da bi povrće ostalo sočno.
Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.
Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74
Pročitaj još iz rubrike

BIFTEK VELINGTON: Rapsodija ukusa u svakom zalogaju

RECEPT DANA: Burek sa spanaćem i sirom

MUSAKA SA TIKVICAMA: Eksplozija ukusa u svakom zalogaju

PLJESKAVICE OD SPANAĆA: Nećete ni primetiti da nedostaje meso

UKUSNE I ZDRAVE: Pet razloga da u ishranu uvrstite kajsije
