Izvor: Happy BSC Portal/Ona.telegraf.rs
28.10.2023 u 11:18
0

PEČURKE SA KROMPIROM U PAVLACI: Jelo koje se brzo sprema za idealan ručak

Recept za jednostavno jelo od krompira i pečurka je super rešenje kada vam treba nešto što se brzo sprema.

Kada nemate puno vremena za spremanje komplikovane hrane, ukusno jelo sa krompirom i pečurkama je pravi izbor. Osim jednostavnosti, jelo sa krompirom i pečurkama je i poprilično jeftino, a može da se služi zasebno ili kao prilog. Krčka se u sosu od pavlake za kuvanje, a najbolje se kombinuje sa kiselim krastavcima.

Sastojci:

700 g krompira
500 g pečuraka
2 čena belog luka
1 crni luk
100 ml pavlake za kuvanje
Začini po ukusu

JESENJA VARIJANTA OMILJENOG SLATKIŠA: Isprobajte preukusni čizkejk sa narom

Priprema:

Iseckajte crni i beli luk i propržite na ulju dok ne omekša. Zatim ga izvadite iz tiganja i dodajte seckane pečurke. Pržite dok tečnost potpuno ne ispari, a zatim dodajte sitno seckani krompir. Pržite dok ne dobije zlatnu boju, pa vratite luk i promešajte. Začinite po želji, sipajte pavlaku, promešajte, pa poklopite i krčkajte još nekih 15 minuta. Poslužite sa kiselim krastavcima.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter