
Foto: Pixabay
ZAPEČENA PILETINA SA KAČKAVALJEM: Lako se priprema, a hrskava je i ukusna
Piletina sa kačkavaljem i kiselim mlekom. koju samo treba da zapečete. Sprema se brzo i lako i potrebno je samo 3 sastojka.
Potrebno:
piletina 400 g
kačkavalj, skroz tanko sečeni parčići 100 g
1 kisela pavlaka
ulje
Priprema:
U pleh ili vatrostalnu činiju stavite ulje da prekrije dno. Potom dodajte 400 grama piletine i naređajte u posudu. Premažite pavlaku preko piletine, pa preko toga naređajte kačkavalj. Pokrijte aluminijumskom folijom i pecite jedan sat na 180 stepeni. Skinite foliju i salvetom, sa strane, upijte višak tečnosti, i zapecite još 20 minuta na 200 stepeni. Gotovo je kada dobije žuto zlatnu boju. Isecite na parčiće i servirajte.
Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.
Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74
Pročitaj još iz rubrike

MALE TAJNE VELIKIH KUVARA: Kako da vam tost uvek ima ukus kao iz restorana

TRADICIONALAN BAKIN RECEPT: Jeftin ručak od samo par sastojaka

PRODUŽITE SEZONU OMILJENOG VOĆA: Domaće slatko od jagoda

NE ZAHTREVA PEČENJE: Recept za najukusniju tortu sa jagodama

RECEPT DANA: Galeta sa kajsijama
