Izvor: B92.net
14.08.2021 u 19:42
0

Italijanski naučnici TVRDE: Sunčevi zraci UNIŠTAVAJU kovid

Sunčevi zraci su u stanju da unište kovid u nekoliko sekundi, tvrdi se u istraživanju italijanskih naučnika sa Univerziteta Statale u Milanu (odeljenje Luiđi Sako), Nacionalnog instituta astrofizike (Inaif) i Nacionalnog Instituta za tumore.Jedan od autora studije, prof. dr Mario Kleriči, koji je direktor odeljenja za Fiziopatologiju i transplantaciju na Poliklinici u Milanu, profesor imunologije na Državnom univerzitetu i naučni direktor Fondacije Don Njoki u Milanu, rekao je da to nije fenomen koji je ograničen samo na Sars-KoV-2, jer se zna još od šezdesetih godina da sunčevi zraci ubijaju viruse.

VAŽNO:

RAKIĆ: Nema mesta opuštanju, albanske partije ujedinjene idu protiv srpske liste

KORONA PRESEK: Ovo su najnovije cifre

VULIN PORUČIO IZ DRVARA: Dok predsednik Vučić vodi Srbiju pomoć Srbima neće izostati (VIDEO)

ALEKSANDAR VUČIĆ DANAS OBILAZI GRADILIŠTE NOVE KOVID BOLNICE U NOVOM SADU

Na pitanje da li sunčevi zraci imaju uticaja na epidemiju kovida 19, odgovor je „da“, prema istraživanju italijanskih lekara i astrofizičara koji su u 18 meseci istraživanja i poređenja podataka sa stručnjacima iz ostalih zemalja došli do zaključka da sunčevi zraci ubijaju virus za nekoliko sekundi.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter