Izvor: Happy BSC
23.10.2021 u 13:01
0

MNOGI NUTRICIONISTI GA PREPORUČUJU: Ovo voće brzo i jednostavno topi kilograme!

Mnogi nutricionisti preporučuju da jedemo ananas ukoliko želimo brzo i lako da izgubimo kilograme.

Preporučuje se kao adekvatna zamena za slatkiše.

Ananas je idealna namirnica ukoliko  želite što pre da se rešite suvišnih kilograma.

PROČITAJTE JOŠPAZITE: Nizak pritisak, može biti opasan, a ovi SIMPTOMI ukazuju na njega

Ovo voće je bogato vitaminima i mineralima.

Uz ananas  nećete brzo ogladneti jer drži sitost dugo.

Ananas sadrži bromelain, enzim koji pomaže telu da bolje apsorbuje određene nutrijente, uključujući i dobijanje energije iz masti.

Pored ovog enzima, ananas sadrži 2,3 grama vlakana po šolji, što je idealan broj, ako uzmemo u obzir koliko su vlakna važna kada je mršavljenje u pitanju.

PROČITAJTE JOŠNovi opasan trend u Srbiji: Mažu Pavlovićevu mast u nos kako bi izbegli koronu

Takođe, ananas sadrži i mangan, koji reguliše metabolizam masti i ugljenih hidrata, a istraživanja su pokazala da i sok iz ovog voća sprečava formiranje masnih naslaga.

Ananas je voće koje je prepuno vode, i ako jedemo ananas unećemo odgovarajuću količinu tečnost u organizam, što je jako važno za mršavljenje jer kada smo hidrirani, ne prejedamo se.

Zahvaljujući tome što je sladak, ananas će umanjiti i želju za slatkišima.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter