Izvor: Blic
29.08.2024 u 22:37
0

NAJPOPULARNIJA FRIZURA ZA JESEN 2024: BRIŠE GODINE i pristaje baš svakom obliku lica

Savršeno pristaje svakom obliku lica, prikladna je za sve uzraste i nema sumnje da će biti najpopularnija frizura za jesen 2024. godine.

Žene su polako počele da je traže, a frizeri kažu da narednih meseci tek očekuju talas i da će definitivno biti najpopularnija frizura za jesen 2024. Da je već doživela veliku popularnost dokazuju fotografije i video snimci koji su preplavili TikTok i Instagram. Da vas više ne bismo držali u neizvesnosti, u pitanju je bob frizura iz 90-ih.

TRI BEBE IZ MLADENOVCA UMRLE OD VISOKE TEMPERATURE:Važno upozorenje čuvenog srpskog pedijatra

„Bob frizura iz 90-ih može biti bilo koje dužine. Obično se nosi opušteno, sa labavim loknama li sa efektom glatkog feniranja“, kaže poznati frizer.

 

@hairby_chrissy Come with us to cut 90’s layers on @Gracienielson bob 🤗 Get more hair cutting tutorials, tips, tricks now at habiteducation.com💁🏼‍♀️ #hairby_chrissy #orangecounty #haireducation #habitsalonoc @Habit Education ♬ Life We Live (feat. Namond Lumpkin & Edgar Fletcher) – Project Pat

On dodaje da bob iz 90-ih može da se prilagodi različitim tipovima kose i oblicima lica, kao i da bez obzira da li imate ravnu, talasastu ili kovrdžavu kosu, ova frizura će istaći vaše najbolje karakteristike. I to nije sve. Bob iz 90-tih kosi daje na volumenu i dinamičnijem izgledu.

Bob podmlađuje

Ako imate tanku vlas, bob može da učini da vaša kosa izgleda gušće i punije. Osim toga, ona podmlađuje jer naglašava crte lica, izdužuje vrat i stvara jasnu i elegantnu liniju koja može da da svežinu celokupnom izgledu. U poređenju s drugim frizurama, bob je relativno jednostavan za održavanje.

U poređenju sa drugm frizurama, bob je relativno lak za održavanje. Brzo se stilizuje, a dobro izgleda i u svetlijoj i u tamnijoj varijanti. Ako želite ekstravolumen, bob iz 90-ih je odličan izbor.

Frizeri preporučuju da tražite „neurednu, ali laku teksturu“ ili francuski bob. Dužinu prilagodite svojim željama, ali imajte na umu da ako je kosa izrazito kratka, to je teže ostvariti.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar