Izvor: City magazine
23.09.2023 u 15:34
0

LAKA ZA ODRŽAVANJE I TOTALNO ŠIK: Nova bob frizura koju ćete obožavati

Stilizovanje ove frizure neće vam predstavljati muku, a izgledaćete totalno šik!

Ukoliko je došlo vreme za promenu, sa “prozračnim” bobom nećete pogrešiti. Za stilizovanje vam je potrebna četka, sprej za volumen i fen, a i pored toga što je praktičan, ovaj bob učiniće da izgledate savršeno.

Da bi zaista bila praktična, ova frizura zahteva prave proporcije, balans i strukturu, jer je važno usaglasiti teksturu kose sa crtama lica.

Frizeri prozračni bob opisuju kao klasičan bob sa dodatkom slobode i volumena. Ako imate gustu kosu, frizeri savetuju da, ukoliko se odlučite za ovaj bob, smanjite njenu težinu.

NIKADA NE BISTE POGODILI: Neobičan razlog zbog kojeg se kosa brže masti, a nema veze s pranjem

Da bi frizura dostigla potpuni efekat, frizeri dodaju suptilne slojeve koji kosi daju dinamiku, volumen i slobodu. Ovakvu frizuru najlakše je oblikovati fenom, okruglom četkom i sprej za volumen koji će pružiti kosi potpuni sjaj.

Fenom sušite kosu s jedne na drugu stranu, najbolje bi bilo sa glavom okrenutom ka dole.

Kosu podelite na deblje pramenove, omotajte ih oko četke i osušite, a kada dođete do korena sušite je u suprotnom smeru.

Kosu možete nositi sa razdeljkom po sredini, blago talasastu, dužine ispod uva ili do brade. Mogućnosti je mnogo, međutim razbarušena kosa koja ima svoju slobodu čini ovu frizuru potpunom.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter