Izvor: Blic
15.04.2024 u 09:17
0

KRATKA KOSA OPET U TRENDU: Izgledajte uvek sređeno

Toliko povratničkih trendova je ove sezone, da lagodno možemo da kažemo da je gotovo sve in. Ali ne možemo da zanemarimo činjenicu da se devedesete ipak posebno ističu, barem kada je reč o frizuri.

U skladu sa tim je i najnovija frizura Else Hosk, a znamo da ako je neko u trendu, onda je to ona.

Često smo je viđali sa „mokrim“ frizurama, a sada je svoj stil podigla na viši nivo. S bojom nije eksperimentisala i zadržala je „smoke blonde“ nijansu po kojoj je mnogima prepoznatljiva od početka karijere. Ipak, transformacija je očigledna kada je u pitanju dužina, s obzirom na činjenicu da njena kosa nikada nije bila ovoliko kratka.

Frizerka tvrdi da SAMO OVAKO TREBA PRATI KOSU – šampon tako ima MAKSIMALAN efekat i već posle par pranja rezultati će biti NEVEROVATNI

Ona nije jedina koja se odlučila na ovu dužinu kose, sličnu nosi i Rijana koja je nedavno i najavila dominaciju pixie frizure.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter