VAŽNO PRAVILO KAD PRAVITE KOH: Ukus koji vraća u detinjstvo
Isprobajte recpet za preukusnu poslasticu.
Iz bakine kuhinje nam stiže recept za poslasticu koju ćete obožavati.
Koh – sastojci:
4 jaja
korica limuna
2 kašike šećera
vanilin šećer i 1 litar mleka
8 kašika griza
Koh – priprema:
Umutiti jaja sa šećerom, dodavati griz i sve izjednačiti lagano mikserom. Pleh premazati uljem i posuti brašnom. Istresti testo u pleh i izravnati. Peći 20 minuta na 200 stepeni C.
U šerpu sipati mleko dodati koricu limuna i vanilin šecer kao i šečer po želji, ostaviti da provri, pa čim se koh ispeče kutlačom lagano polivati deo po deo.
Ostaviti da se prohladi i upije. Koh je dobar kad stoji uspravno i malo se iscedi mleko u tanjir kad se iseče kocka. Ako vam je kocka koha takva, bravo, naučili ste praviti koh. Uživajte vrhunski je.
Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.
Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74
2 thoughts on “VAŽNO PRAVILO KAD PRAVITE KOH: Ukus koji vraća u detinjstvo”
Moja baba ga je često pravila mada ga je nazivala Zaljev . Divna lagana poslastica .
I do agree with all the ideas you have presented in your post. They’re really convincing and will certainly work. Still, the posts are very short for beginners. Could you please extend them a bit from next time? Thanks for the post.