Izvor: Alo.rs
02.08.2020 u 16:06
0

FUDBALER KOJI JE PROVEO 365 DANA U ZATVORU POKAZAO DRUGU STRANU: Potpisao ugovor sa Spartakom

Ruski fudbaleri Aleksander Kokorin i Pavel Mamajev su 8. oktobra prošle godine pretukli ruskog političara Paka i njegovog prijatelja Sergeja Gaisina u jednom lokalu u Moskvi.

Fudbaler kome ne treba scenarista da bi se o njegovom životu i karijeri snimio film, danas je potpisao ugovor sa Spartakom iz Moskve. Doskorašnji igrač Zenita, koji je poslednju polusezonu proveo u Sočiju, gde je igrao sjajno i igrom obezbedio ugovor sa novim klubom koji je potpisao na 3+1 godinu!

PROČITAJTE I:

PRIZOR KOJI LEDI KRV U ŽILAMA: Otac, majka i brat ga našli mrtvog na DNU BUNARA!

POLICIJA ZAPLENILA 10.500 FALSIFIKOVANIH EVRA: Muškarac srednjih godina ih doneo sa KiM!

MASKE 5.000, ŠVERC U PREVOZU 10.000: KAZNE koje prete Beograđanima na ulici!

ROMANA IZAŠLA IZ ZATVORA, MOMAK JOJ JOŠ ROBIJA: Evo gde su je sada smestili!

UŽAS U KOVID BOLNICI: Pacijent pretukao medicinsku sestru ŠTAKOM jer ga je sprečila da SVOJEVOLJNO ODE KUĆI!

Najuspešniji deo njegove karijere bio je boravak u Zenitu, ali ni taj period neće biti upamćen kao previše lep. Iako je osvojio tri trofeja, pamtiće ga i po godinu dana provedenih iza rešetaka, zbog incidenta u kom je učestvovao i Pavel Mamaev. Oni su proveli čak 345 dana provede u zatvoru. U oktobru 2018. godine nadzorne kamere su zabeležile njega i Mamaeva kao saučesnike u dva teška fizička napada i ubrzo su završili iza rešetaka.

Kokorin je posle izlaska na slobodu nosio dres Sočija i u tom timu pokazivao da može da bude jedan od najboljih igrača u ligi. Spartak se, kao njegova naredna destinacija, pominjao još davno, a sada su se konačno sklopile kockice. Moskovljani žele da poprave utisak iz ove sezone i vrate se u vrh ruskog fudbala, dok je Kokorinu potrebna dobra sezona kako bi opravdao ponašanje iz prethodnih godina.



PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter