Izvor: kurir.rs
02.08.2020 u 15:22
0

BIO JE POVOD ZA SVAĐU ZVEZDE I PARTIZANA A SADA IDE U RUSIJU: Marko Nikolić krade „večitima“ pojačanje

Iskusni defanzivac spreman da napusti Peruđu i italijansku Seriju B

Slobodan Rajković prvi je pik Marka Nikolića za pojačanje u letnjem prelaznom roku u Lokomotivi iz Moskve. Iskusni i snažni defanzivac je prema najavama iz Rusije vrlo blizu potpisa za vicešampiona te zemlje.

Slobodan Rajković (31) protekle zime prvo je bio dovođen u vezu sa Partizanom. Čak je jedno vreme i trenirao sa crno-belima u SC „Teleoptik“ tokom zimske pauze. Međutim, do dogovora sa upravom nije došlo, jer mu nisu želeli dati platu od 500.000 evra po sezoni.

View this post on Instagram

Buon compleanno Slobodan!

A post shared by A.C. Perugia Calcio 1905 (@acperugia_official) on



Pred kraj prelaznog roka u januaru, za Slobodana Rajkovića je interesovanje pokazala i Crvena zvezda. Tačnije, trener Dejan Stanković kontaktirao je iskusnog defanzivca i ponudio mu da dođe na Marakanu. Međutim, crveno-beli prošle zime nisu uspeli da prodaju nijednog igrača na mestu štopera, pa se od angažmana Slobodana Rajkovića odustalo.

PROČITAJTE I:

PRIZOR KOJI LEDI KRV U ŽILAMA: Otac, majka i brat ga našli mrtvog na DNU BUNARA!

POLICIJA ZAPLENILA 10.500 FALSIFIKOVANIH EVRA: Muškarac srednjih godina ih doneo sa KiM!

MASKE 5.000, ŠVERC U PREVOZU 10.000: KAZNE koje prete Beograđanima na ulici!

ROMANA IZAŠLA IZ ZATVORA, MOMAK JOJ JOŠ ROBIJA: Evo gde su je sada smestili!

UŽAS U KOVID BOLNICI: Pacijent pretukao medicinsku sestru ŠTAKOM jer ga je sprečila da SVOJEVOLJNO ODE KUĆI!

Slobodan Rajković je prema pisanju medija iz Rusije blizu dolaska u Lokomotivu. Čeka ga višegodišnji ugovor, a plata će mu biti čak 1.500.000 evra po sezoni, što su skoro četiri puta viša primanja od onih koje ima u Peruđi. Rajković je ovog proleća odigrao 12 utakmica u Seriji B, a sa Peruđom ima ugovor do juna 2022. godine.

Slobodan Rajković je ponikao u OFK Beogradu, odakle je u januaru 2006. godine prešao u Čelsi za 5.200.000 evra. Kasnije je 2011. prodat u Hamburg za 2.000.000 evra. Igrao je i za PSV Ajndhoven, Tvente, Vitese, kao i Palermo.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter