Izvor:
20.11.2019 u 09:31
0

GOTOVO! KOKOŠKOV NA KLUPI SRBIJE Divac: Igore srećno!

Košarkaški stručnjak Igor Kokoškov definitivno biće novi selektor reprezentacije Srbije, najavio je generalni menadžer Sakramenta Vlade Divac.

Legendarni srpski centar na svom Instagram profilu postavio je sliku na kojoj je zajedno sa Kokoškovim i Predragom Stojakovićem, uz komentar "Srećno, Igore. Nažalost, nećemo stići na pripreme sledećeg leta" i tako potvrdio da su Kingsi, gde je Kokoškov angažovan kao pomoćni trener, dali dozvolu da preuzme "Orlove".

KONAČNA ODLUKA: Igor Kokoškov će biti novi selektor košarkaške reprezentacije Srbije!

Šampion Evrope sa selekcijom Slovenije, pobedom u finalu baš nad Srbijom u Istanbulu 2017, na klupi Srbije naslediće Aleksandra Ðorđevića koji je otišao posle petog mesta na Svetskom prvenstvu u Kini.

Prvi ispit biće mu kvalifikacije za prvenstvo Evrope sa početkom u februaru naredne godine, a onda i izazov u junu kada će Srbija biti domaćin predolimpijskog turnira za plasman u Tokio.

Izvor: Tanjug

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter