Izvor:
10.12.2019 u 18:44
0

NAVIJAČI SLAVILI ŠIROM SAD: Bjelica sa 10 metara u poslednjoj sekundi pogodio trojku za nestvaran trijumf! (VIDEO)

Košarkaš Sakramenta Nemanja Bjelica je na čudesan način obradovao sve koji vole taj klub, jer je sa skoro 10 metara u poslednjoj sekundi pogodio trojku za nestvaran trijumf nad Hjuston Roketsima (119:118), što su navijači "kraljeva" burno proslavili širom SAD.

Na poziv kluba da im navijači pošalju snimke kako su proveli poslednje trenutke dramatičnog meča u Teksasu, stiglo je mnogo priloga.

Snimci sa komentarima neopisive radosti stigli su i iz same dvorane u kojoj je odigran meč, gledao se ovaj duel i u društvu i kućnoj atmosferi, gde se slavilo i skakalo.

Bilo je i onih koji nisu uspeli da se suzdrže, pa se u jedom video prilogu dogodila i psovka, ispresecana izgovaranjem prezimena Bjelice kao junaka pobede.

Posebnu pažnju privukli su studenti, navijači Kingsa u Južnoj Karolini, koji su meč gledali na lap topu u tišini univerzitetske biblioteke, pa su se mučili da svemirsku trojku ne proslave suviše bučno, uz poluglasan komentar: O Bože, pobedili smo!

Izvor: Tanjug
Foto: sacbee.com/Printscreen

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter