Izvor:
15.12.2019 u 14:14
0

RUKOMETAŠICA ŽALI ZA POLUFINALOM Uteha su nam prolaz na kvalifikacije za Tokio

Rukometašica Srbije Jovana Risović izjavila je da je osvajanjem 6. mesta na Svetskom prvenstvu u Japanu i plasmanom na kvalifikacioni olimpijski turnir napravljen veliki uspeh.

– Napravljen je veliki uspeh, ali mi još uvek nismo svesne toga. Ispunile smo cilj zbog kog smo otišli na SP, a to su olimpijske kvalifikacije. Mislim da je ova ekipa zaslužila više. Desila nam se ta jedna loša utakmica protiv Holandije, kada nas ništa nije išlo. Da smo preneli bod ili dva, već bismo bili u polufinalu. Ali šta bi bilo kad bi bilo…, rekla je Risović na dočeku u Rukometnom savezu Srbije.

SELEKTOR RUKOMETAŠICA OPTIMISTA Nadam se da će se i Srbija i CG naći u Japanu

Šestim mesto na SP Srbija se plasirala na olimpijski kvalifikacioni turnir, a rivali za odlazak na OI u Tokio izabranicama Ljubomira Obradovića od 20. do 23. marta sledeće godine biće Mađarska, Kina i Rusija.

Rukometašice su poslednji put na Olimpijskim igrama učestvovala kao SFRJ 1988. godine u Seulu.

– Bas je jaka i neizvesna grupa. Ne znamo još uvek ko će biti organizator, pošto mislim da Rusija neće moći zbog suspenzija. Mađarska i možda čak i mi, što bih ja najviše volela. Ako se bude igralo u Mađarskoj biće veoma teško, obe ekipe su odlični protivnici. Smatram da ova ekipa ima kvalitet i da smo spremne da ostvarimo plasman na OI posle toliko godina, zaključila je golmanka Risović.

Izvor: Tanjug


JOŠ SPORTSKIH VESTI

ALA IM JE ODBRUSIO Ne prekidaj dok pričam o Jokiću!

ZLATNI KAVEZ KRISTIJANA RONALDA Komšinica razgolitila fudbalskog asa (FOTO, VIDEO)

VELIKI HENDIKEP ZA DALAS Dončiću stradala noga u meču sa Majami Hitom

MAESTRALNI NBA JOKIĆ Ovako izgleda najbolji meč sezone VELIKOG NIKOLE (FOTO, VIDEO)

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter