parovi prijava happy zvezda prijava kviz happy talent šou

ODMOR JE BIO POTPUNI PROMAŠAJ: Marej razmišlja o operaciji kuka!

Britanski teniser Endi Marej rekao je da će do vikenda odlučiti da li će učestvovati na Australijan openu i dodao da je operacija jedna od opcija za njegov povređeni kuk

Marej se povukao sa turnira u Brizbejnu zbog povrede desnog kuka, a kasnije na Fejsbuku objavio dužu poruku svojim navijačima.

On se, prvo, izvinio organizatorima turnira u Brizbejnu pošto ih je kasno obavestio da se povlači.

- Izvinjavam se i svima koji su želeli da dođu i vide me kako igram (ili gubim). Organizatori turnira nisu mogli da imaju više razumevanja i to ću zauvek upamtiti. Hvala vam - napisao je Marej.

Nekadašnji prvi teniser sveta je potom pojasnio situaciju sa povredom.

- Očigledno sam prolazio kroz težak period zbog kuka, tražio sam savete od nekoliko specijalista, preporučeno mi je konzervativno lečenje i od Ju Es opena sam uradio sve što su od mene tražili. Radio sam naporno kako bih se vratio na teren - rekao je Marej.

On je naveo da je tokom treninga u Brizbejnu shvatio da još nije na nivou na kojem želi da bude i da još jednom želi da razmotri opcije koje ima.

- Nastavak rehabilitacije je jedna od opcija. I operacija je takođe jedna od opcija, ali šanse da bude uspešna nisu toliko visoke koliko bih ja želeo. Zato je druga opcija i nadam se da ću je izbeći - rekao je Marej.

Britanac se, ipak, još nada da će moći da zaigra na Australijan openu.

- Kratkoročno gledano, ostaću u Australiji još nekoliko dana kako bih video kako će kuk reagovati. Odlučiću do vikenda da li ostajem ili letim kući - naveo je Marej.

 

Kurir
Foto: Arhiva

Pratite nas na društvenim mrežama

Preporučene vestiPodeli novost