Izvor: happyBSC
26.12.2020 u 13:25
0

NEVEROVATNE SCENE! Zabelela se Srbija (FOTO)

Sneg je napokon pao! Veliki deo Srbije od jutros se zabeleo, u nekim gradovima to se desilo prvi put ove godine, pa su društvene mreže preplavljene idiličnim fotografijama.

KORONA U SRBIJI

KON BEZ DLAKE NA JEZIKU: Krizni štab će protestovati bude li popuštanja mera

NISMO VIŠE CRVENI! Evo kada prolazi treći talas korone

TUGA! Profesor Nikolić preminuo od korone

VAKCINA ZA NAJSTARIJE U privatnim domovima vakcinisano 30 osoba

Da će snega danas biti u pojedinim delovima zemlje najavio je i RHMZ u svojoj prognozi.

– U Srbiji se danas na jugozapadu zemlje očekuje formiranje snežnog pokrivača u nižim predelima od 5 do 15 centimetara, a u višim od 15 do 25 centimetara – upozorio je RHMZ.

Sneg je izgleda obradovao većinu građana naše zemlje, pa se društevnim mrežama dele fotografije snežnog pokrivača i idilični predeli.

Najviše snega je, po svemu sudeći, napadalo na planinama, ali nije ga manjkalo ni u gradovima, pa slike snežnog pokrivača stižu i iz Užica, Kraljeva i drugih delova naše zemlje.

– Jutro u Užicu, i prvi sneg jutros,.. Sve isto i malo drugačije – stoji uz snimak snega iz grada u Zapadnoj Srbiji.

Slične slike dolaze i sa Fruške gore, gde je sneg od jutros iznenadio meštane.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter