Izvor: tanjug
26.12.2020 u 12:37
0

NOVI SLUČAJEVI U VOJVODINI Novi Sad na čelu crne liste

Tokom prethodnog dana u Vojvodini je registrovano 812 novih slučajeva korona virusa, saopštio je Institut za javno zdravlje Vojvodine.

CRNA SUBOTA!

OPUSTOŠILI POŠTU Obili poslovnicu i odneli keš!

KRVAVA TUČA Tinejdžer izboden nasmrt

SPEKTAKULARNA AKCIJA Velika zaplena droge kod Varvarina (FOTO)

JEZIVO! U Nešvilu posle eksplozije pronađeni delovi tela (FOTO, VIDEO)

STRAVA KOD ŠAPCA Dečak (14) silovao devojčicu (4)

Kako se navodi u saopštenju objavljenom na sajtu Instituta, najveći broj novozaraženih je registrovan u Novom Sadu, 186, a situacija je i dalje kritična u Pančevu, Zrenjaninu, Kikindi, Somboru, Subotici i Sremskoj Mitrovici.

U ovom trenutku broj aktivnih slučajeva u Vojvodini je 37.964, a Institut procenjuje da je taj broj daleko veći, ali da broj aktivnih slučajeva opada.

Najveći broj registrovanih aktivnih slučajeva je u Novom Sadu, 11.583, sledi Zrenjanin sa više od 3.300, Pančevo sa više od 2.500, Subotica sa više od 2.000, Bačka Palanka sa više od 1.700, Kikinda sa više od 1.300, Vrbas, Žabalj i Ruma sa više od 1.000 registrovanih aktivnih slučajeva.

KORONA U SRBIJI

KON BEZ DLAKE NA JEZIKU: Krizni štab će protestovati bude li popuštanja mera

NISMO VIŠE CRVENI! Evo kada prolazi treći talas korone

TUGA! Profesor Nikolić preminuo od korone

VAKCINA ZA NAJSTARIJE U privatnim domovima vakcinisano 30 osoba

Institut upozorava da je zdravstveni sistem i dalje u izuzetno teškoj situaciji, a epidemiološku situaciju u Vojvodini ocenjuje kao vanrednu, sa stabilizacijom trenda obolevanja na visokim nivoima.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter