Izvor: informer
03.05.2024 u 19:40
0

KAO DA IMA MANIJU GONJENJA: Makron odlučan da uvuče Francusku u rat sa Rusijom

Predsednik Komisije Javne komore Ruske Federacije za pitanja suvereniteta Vladimir Rogov rekao je da je svest francuskog predsednika Emanuela Makrona zahvaćena „virusom Zelenskog”, čiji su simptomi mizantropija i agresivno ponašanje prema Rusiji.

– Makrona očigledno proganja priča o uspehu Zelenskog, kako je moguće da nepopularni šef sadašnjeg režima ostane na vlasti i ne održi izbore Sasvim je moguće da je Makronov um pogođen „virusom Zelenskog”. simptomi su mizantropija i agresivno ponašanje prema Rusiji – rekao je Rogov za RIA Novosti.

Prema njegovim rečima, Makron je odlučan da uvuče Francusku u otvoreni sukob sa Rusijom kako bi na bilo koji način zadržao punu vlast u zemlji, namećući francuskom narodu strah i mržnju prema Rusima.

Ranije je Makron u intervjuu za Ekonomist rekao da ne isključuje mogućnost slanja trupa u Ukrajinu ako Ruska Federacija probije linije fronta i postoji zahtev Ukrajine. Prema njegovim rečima, „mnoge zemlje EU “ složile su se sa pristupom Francuske o mogućem slanju trupa.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter