Izvor: happyBSC/tanjug
26.12.2020 u 14:48
0

UPOZORENJE Preti nam jaka košava i sneg od 25 santimetara

U Srbiji će danas kiša u nižim predelima tokom popodneva i večeri povremeno prelaziti u susnežicu i sneg, pa će vozače uglavnom pratiti mokri kolovozi i mestimično slabija vidljivost.

CRNA SUBOTA!

STRAVIČAN ZLOČIN Ljubavnicu ubio pred detetom, a zatim presudio i njenim roditeljima

KRVAVA TUČA Tinejdžer izboden nasmrt

HAPŠENJE U MIRIJEVU Mladić dilovao marihuanu, uhvaćen sa 250 grama

STRAVA KOD ŠAPCA Dečak (14) silovao devojčicu (4)

DETALJI DRAME U HOSTELU Evo šta se dešavalo sa bombašem

U kombinaciji sa hladnijim vremenom može se stvoriti i poledica, što je opasnost da vozilo prokliza, upozorava AMSS.

U planinskim predelima južne i jugozapadne krajeve Srbije doći će do formiranja snežnog pokrivača, zbog kojih će pojedini planinski putevi biti prekriveni snegom, a na kojima će pored zimskih guma vozačima biti potrebna i upotreba lanaca.

SAZNAJTE I OVO

NEVEROVATNE SCENE! Zabelela se Srbija (FOTO)

REBIĆ: Uništeni nelegalni zasadi divana na 250 hektara

NAJBOLJI U EVROPI Prvi Levandovski, a pogledajte gde je Đoković

ODLAZAK NAJVEĆEG ŠPIJUNA Velike tajne odneo u grob

Republički hidrometeorološki zavod upozorio je danas da se do kraja dana i u toku noći u jugozapadnoj Srbiji očekuje stvaranje snežnog pokriča visine od 5 do 15 cm, na planinama od 15 do 25 cm.

Od ponedeljka do srede u južnom Banatu duvaće jak jugoistočni vetar (košava), povremeno olujne snage, sa maksimalnom brzinom od 24 do 28 m/s, navedeno je u upozorenju objavljenom na sajtu RHMZ.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter