Izvor:
16.12.2019 u 15:40
0

PROBUDILA SUMNJU: Takmičari osudili Barbi jer traži kadar preko tužne životne priče! (VIDEO, FOTO)

NE PODNOSI DVOLIČNOST: Alberto se razočarao u svoju najbolju prijateljicu! Zabila mu nož u leđa! (VIDEO, FOTO)

Sanja Spasojević Barbi sa svima je podelila svoju potresnu priču. Ispričala je da je preživela pokušaj silovanja. Međutim, način na koji je ona to uradila, probudilo je sumnju kod pojedinih takmičara. Evo šta je ona rekla o tome:

Ja nikada nisam tražila kadar. A to što sam srećna mogu da se zahvalim Palčici i Anastasiji koje su mi rekle da ne trebam da plačem kao ono veče u emisiji. Ljudi koji me vole ne žele da gledaju moje suze – ispričala je Sanja.

Svi su se zapitali kako nije uspela da pobegne iz prostoje u kojoj se nalazila. Ona je objasnila da su vrata bila zaključana i da nije mogla pozvati pomoć.

Dimitrije Mijatov, koji je bio gost emisije "Upoznajte Parove", smatra da ni sama Sanja ne veruje u priču koju je iznela. Mišljenja su i da dalje podeljena.

"TREBA DA SE SKLONI OD NJE!" Svi primećuju promenu u njegovom ponašanju! Ona je uzrok svega! (VIDEO, FOTO)

Happytv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter