Izvor: HappyBSC/OBJEKTIV.RS
05.10.2022 u 10:02
0

ĐOKOVIĆ NAS SVE RASTUŽIO! OVE REČI BOLE: Nisu uvek bili dobri prema meni

Novak Đoković se nalazi u Astani i želi da posle Izraela dođe do novog trofeja.

Srpski teniser je bio na meti raznih kritičara zbog svog stava o vakcinaciji, a to ga je i koštalo pošto je morao da propusti Australijan i US open. Posle svega toga se on sada nalazi na sedmom mestu ATP liste.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

U jednom trenutku su ga upitali da prokomentariše upravo prethodne mesece, a on je pojasnio kako mu je odluka da bira da li će se vakcinisati napravila problem, ali da se on pomirio sa posledicama.

VERNI NAVIJAČI SU SVE VREME UZ NOVAKA: Ðoković i Garin sutra na ATP turniru u Astani!

– Ostao sam dosledan svojim vrednostima, stvarima u koje verujem, a verujem u slobodu izbora. Verujem da svi imaju mogućnost da rade sa svojim telom šta žele, doneo sam svoju odluku. To je značilo neću ići na dva grend slem turnira i to je u redu. Tako je kako je, snosim posledice toga, ali sam ostao dosledan onom što verujem – rekao je srpski teniser , a verovatno smo sve ovo pročitali jedno 50 puta od početka godine, ipak onda je usledio nešto drugačiji deo.

Zatim je pojasnio kako je to uticalo na njegovu sliku u javnosti.

– Sa druge strane, reflektori koje si pomenuo stvorile je mnogo negativnih priča, mediji nisu bili dobri prema meni. Očekivao sam to jer mediji nisu uvek dobri kada postoji agenda tamo po pitanju strategije. Moram da se nosim sa tim, da progutam to i da izađem na teren i radim ono što najbolje znam, a to je da igram tenis – završio je Đoković.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter