Izvor: TANJUG
10.10.2022 u 08:41
0

BIVŠA AUSTRALIJSKA MINISTARKA OŠTRO O ĐOKOVIĆU! „Ukidanje zabrane izdavanja vize Novaku Ðokoviću bio bi „šamar u lice“ Australijancima“

Bivša ministarka unutrašnjih poslova Australije i opozicioni poslanik, Keren Endrjus, izjavila je danas da bi ukidanje zabrane izdavanja vize Novaku Ðokoviću bio „šamar u lice“ Australijancima koji su se vakcinisali protiv kovida.

Ðoković je prošle godine deportovan iz Melburna, iako je prvobitno dobio dozvolu da uđe u tu zemlju, i nije igrao prvi grend slem u godini, Australijan open.

 Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Srpskom teniseru je zabranjeno da uđe u Australiju do 2025. godine, ali postoji mogućnost da mu vlada u Kanberi ukine tu zabranu.

Australija je u julu ukinula pravilo prema kojem se od međunarodnih putnika traži da obelodane svoj vakcinacioni status, a Ðoković je rekao da se nada „pozitivnim vestima“ povodom njegove želje da igra na sledećem Australijan openu.

NIKO SE NIJE NADAO OVAKVOM KRAJU: Đoković u šoku zbog predaje Medvedeva!

Endrjus, međutim, kaže da promena pravila ne bi trebalo da važi u Ðokovićevom slučaju, preneo je Rojters.

Onda bi se pojavili drugi ljudi u sličnim okolnostima kojima su vize ukinute. Dakle, ako Imigraciono sada odluči da napravi izuzetak za Ðokovića, postavlja se pitanje – šta će da urade za ostale koji su u sličnoj situaciji„, rekla je ona za radio „Ej-Bi-Si“.

Ðoković nije komentarisao izjavu Endrjus, a ministarstvo unutrašnjih poslova Australije ponovilo je da ne komentariše pojedinačne slučajeve.

Bivša ministarka policije je rekla da bi ukidanje zabrane Ðokoviću bio „šamar u lice onima koji su uradili pravu stvar i vakcinisali se“.

Zašto bi se Ðokoviću dozvolilo da se vrati u zemlju? Samo zato što je visoko rangirani teniser sa milionima dolara? Ne bi smelo da za njega važi jedno pravilo, a drugo pravilo za ostale„, dodala je Endrjus.

Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74   

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter