Izvor: Kurir.rs/Rina
13.10.2022 u 11:46
0

AUTOBUS PUN PUTNIKA SLETEO SA PUTA U OVČAR BANJI: Hitna pomoć na licu mesta, ima povređenih!

 U Ovčar Banji došlo je do saobrćajne nezgode kada je autobus sleteo sa puta. Na lice mesta upućene su ekipe Hitne pomoći i vatrogasci spasioci.

STRAVIČNA SCENA KOD LESKOVCA KOJA PARALIŠE: Prevrnuo se autobus s turistima, jedan putnik nastradao, ima više povređenih!

„Prema prvim informacijama ima povrđenih lica, ali za sada još uvek ne znamo o kakvim povredama se radi. Putnici se trenutno izvlače iz autobusa“, potvrđeno je medijima.

Prema prvim informacijama, ima više povređenih koji se zbrinjavaju u čačanskoj bolnici, a navodno je reč o pešačkom mostu. Međutim, pojedini regionalni mediji objavili su da je reč o mostu preko kojeg mogu i vozila.

Podsetimo, u Ovčar Banji jutros oko 11 došlo je do saobraćajne nezgode kada je autobus sleteo sa puta. Na lice mesta upućene su ekipe Hitne pomoći i vatrogasci spasioci.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter