Izvor: TANJUG
13.10.2022 u 21:13
0

VAŽAN TRIJUMF CRNO-BELIH: Fudbaleri Partizana pobedili su Keln sa 2:0 (1:0)

Fudbaleri Partizana savladali su večeras na svom stadionu Keln sa 2:0 (1:0), u meču 4. kola D grupe Lige konferencija.

Strelci za crno-bele bili su Fuseni Dijabate u 15. minutu i Rikardo Gomeš u 52. minutu.

Ekipa trenera Gordana Petrića posle nekompletnog 4. kola ima osam bodova i osvajanje dva boda u preostale dve utakmice garantuju joj prolaz u nokaut fazu trećeg po rangu evropskog klupskog takmičenja.

DRAMA NEZAPAMĆENIH RAZMERA: Poznati fudbaler optužen da je počinio 3 silovanja u danu!

Partizan je posle prošlonedeljnog trijumfa u Nemačkoj (1:0) još jednom pokazao da je bolji rival od Kelna, člana nemačke Bundeslige, a o tome svedoči i činjenica da crno-beli u više od 180 minuta fudbala nisu primili gol od „jarčeva“.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Duel u Humskoj odigran je pred 15.269 gledalaca i prekinut u dva navrata u prvom poluvremenu. Prvi put zbog bakljade navijača srpskog tima, a drugi put jer su pristalice crno-belih na južnoj tribini dimnim bombama onemogućile igranje fudbala.

Glavni arbitar Roj Rajnšajber iz Izraela naredio je posle toga igračima da odu u svlačionicu. Utakmica je ubrzo nastavljena, a nadoknada prvog poluvremena trajala je zbog toga 11 minuta.

U drugoj utakmici četvrtog kola D grupe Lige konferencija kasnije večeras sastaće se francuska Nica i Slovačko iz Češke.

Naredni meč u Ligi konferencija Partizan će odigrati na gostovanju protiv Nice 27. oktobra u 18.45. U istom terminu Keln će gostovati Slovačkom u Uherskom Hradištu.

U poslednjem kolu, 3. novembra, crno-beli će u Humskoj dočekati ekipu Slovačkog, a Keln će ugostiti Nicu.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter