Izvor: Blic.rs
20.10.2022 u 13:16
0

UŽAS U ŠAPCU: Majka sa decom prelazila pešački, auto naletao i bez zaustavljanja udario dečaka! (VIDEO)

Uznemirujući snimak obaranja deteta na pešačkom prelazu u Šapcu objavljen je na društvenim mrežama.

Na snimku se vidi majka koja sa troje dece prelazi ulicu na pešačkom prelazu, najmlađe nosi u naručju, a dvoje mališana voze trotinete pored njih. U jednom trenutku, nailazi automobil koji se ne zaustavlja na pešačkom prelazu na koji su majka i deca već uveliko zagazili. Automobil je pokosio jednog od dečaka na trotinetu i zaustavio se nekoliko metara dalje.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHO

– Majka sa detetom u naručju pre stupanja na pešački prelaz gleda levo i desno, a zatim i deca idu za majkom. U jednom momentu dete sa trotinetom ubrzava i u tom momentu nailazi automobil i udara dete. Dete se zatim podiže, a majka kreće fizički da se obračuna sa vozačem. Nakon toga prilaze ljudi iz okolnih radnji da pomognu – piše na jednom snimku na društvenoj mreži. 

Navodi se da se saobraćajna nezgoda dogodila na uglu ulica Koste Abraševića i Miloša Obilića.

Kako saznajemo u međuvremenu, protiv muškarca (66) policija je Osnovnom javnom tužilaštvu podnela krivičnu prijavu zbog ugrožavanja bezbednosti saobraćaja.

UHAPŠEN MUŠKARAC (39) U NOVOM SADU: Policija pronašla skoro kilogram spida, 47 grama kokaina i ekstazi!

Portparol PU Šabac Aleksandar Počuča potvrdio je da se nezgoda dogodila 6. oktobra oko 19.10 časova. Policija je protiv vozača podnela krivičnu prijavu tužilaštvu.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 7

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter