Izvor: HappyBSC
21.10.2022 u 11:42
0

KRISTIJANO RONALDO SE OGLASIO NAKON SUSPENZIJE: O njegovoj iskrenoj poruci bruji svet, jedna rečenica posebno dirnula fanove!

Portugalski fudbaler Kristijano Ronaldo neće biti deo tima Mančester junajteda za subotnji derbi protiv Čelzija u Premijer Ligi, saopštio je klub sa Old Traforda.

KRISTIJANO RONALDO NE ODUSTAJE OD SVOJIH CILJEVA: „Želim da igram za Portugaliju i na Evropskom prvenstvu 2024. godine“

Junajted je na svom terenu pobedio Totenhem sa 2:0 u Premijer ligi, a Ronaldo nije igrao, već je utakmicu gledao sa klupe za rezervne igrače. Portugalac je u 89. minutu ustao sa klupe i napustio teren, iako je Junajted izvršio samo tri od pet dozvoljenih izmena.

Trener Erik ten Hag je posle utakmice sa Totenhemom izjavio je da će se pozabaviti Ronaldom. 

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Ronaldo se posle svega oglasio na društvenim mrežama, ali u podužem tekstu izvinjenje nije uputio.

– Kao što sam to uvek činio tokom karijere, pokušavam da živim i igram sa poštovanjem prema mojim kolegama, protivnicima i trenerima. To se nije promenilo. Ja se nisam promenio. Ista sam osoba i isti profesionalac koji sam bio poslednjih 20 godina igrajući elitni fudbal i poštovanje je uvek igralo vrlo važnu ulogu u procesu donošenja odluka. Počeo sam vrlo mlad, a primeri starijih i najiskusnijih fudbalera su mi uvek bili važni. Zato sam kasnije uvek pokušavao da sam postavim i budem primer mlađim igračima koji su rasli u svim timovima koje sam predstavljao. Nažalost, to nije uvek moguđe i ponekad nas vrelina trenutka nadvlada. Trenutno, osećam da treba da nastavim da naporno radim u Karingtonu, podržavam svoje saigrače i budem spreman za sve u bilo kojoj utakmici koju budem igrao. Odustati pod pritiskom nije opcija… Nikada nije ni bila. Ovo je Mančester junajted i udruženi moramo ponosno da stojimo. Uskoro ćemo ponovo biti zajedno –  zaključio je Ronaldo, očigledno aludirajući na jedan meč koji će propustiti zbog odluke Ten Haga, sa kojim je maltene na ratnoj nozi otkako se holandski stručnjak letos seo na klupu Junajteda.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

 

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter