Izvor:
23.09.2016 u 02:01
0

PUTIN KAO NOVI CAR: Dok je dodeljivao nagrade zaslužnim pojedincima, orilo se…(VIDEO)

Predsednik Rusije Vladimir Putin dodelio je danas nagrade zaslužnim pojedincima, među kojima se našao i ruski političar Vladimir Žirinovski.

Kada je primio orden, Žirinovski se obratio okupljenima govoreći kako su Rusi imali tri domovine.

– Imali smo Rusko carstvo, SSSR a danas novu demokratsku Rusiju. A himna ruske imperije je bila najbolja.. – rekao je Žirinovski a onda počeo da recituje gromoglasno:

– Bože čuvaj cara! Jakog suverena…

Kada je zavrio sa recitovanjem nekadašnje himne carske Rusije svi priosutni su bili u šoku. A onda je usledio stidljiv aplauz.

Niko ne zna šta je Žirinovski tačno hteo da postigne sa ovim. I dok jedni govore da je zapravo hteo da kaže kako je Putin danas ruski car, drugi smatraju da je kontroverzni političar želeo da ukaže da je u vreme carske Rusije bilo bolje.

Tanjug
Foto: Youtoube Printscreen/RT на русском

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter