Izvor:
26.09.2016 u 21:02
0

NIŠTA OD SVADBE: Bivši učesnik LAŽIRAO VERIDBU jer ga je naterala…

Učesnik rijaliti programa "Parovi" Nikola Strahinić nedavno se verio, a fotografije sa devojkom pogledajte OVDE. Međutim, ubrzo je procurela eksplicitna fotografija na kojoj je poštar u đakuziju sa jednom devojkom, ali nije jasno da li se o njoj radi (fotografiju pogledajte OVDE).

Ipak, Nikola je za happytv.rs otkrio o čemu se zapravo radi.

Bili smo na jednoj žurci i moja devojka i ja smo se ljubili, to su one slike što ste videli. Međutim, ona je ljubomorna na jednu Makedonku sa kojom sam bio, pa je namerno želela da stavimo te fotografije na Fejsbuk kako bi ona videla. I stavila je da smo se verili. Ali ipak nismo – otkrio je on.

HappyTv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter