Izvor:
27.11.2016 u 17:14
0

SEKS SCENE MLADE GLUMICE KOJE TRESU REGION: JELISAVETA otkrila sve detalje, a ono što je rekla nikoga neće ostaviti RAVNODUŠNIM! (FOTO)

Glumica je konačno rešila da progovori o eksplicitnim scenama koje je sinimila sa kolegom Predragom Bjelcem.
Dve nedelje otkako je emitovana epizoda serije “Ubice mog oca” u kojoj Jelisavete Orašanin ima žestoku scenu seksa sa kolegom Predragom Bjelcem, glumica je konačno rešila da progovori na tu temu.
Nije nam poznat razlog iz kog je Jelisaveta toliko dugo odbijala da da bilo kakav komentar na ovu temu, a sada kaže kako, z početak, nije bila gola, te da se ništa nije ni videlo.
– Za početak, nisam bila gola. Bila sam u kupaćem kostimu, tako da se faktički ne vidi ništa. S te strane mi nije bilo neprijatno. Ipak, ja sam živo biće i normalno je da je uvek malo neprijatno snimati takve scene – istakla je Orašaninova.

– Mislim da je serija božanstveno napisana. To se i vidi. Zato ima toliku gledanost. Glumačka ekipa je savršena, reditelj je predivan – objasnila je Jelisaveta uz komentar da je i od Vuka Kostića, koji takođe glumi u istoj seriji, imala priliku mnogo da nauči.

Telegraf
Foto:

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter