Izvor:
01.12.2016 u 04:25
0

ČESTITAMO, JAKOVE: Seka Aleksić i Veljko Piljikić saopštili da…

Od kako je ostala trudna, pa sve nakon porođaja, Seka Aleksić se trudi da što više sačuva svoj život i svoju porodicu od očiju javnosti!

Osim što su skrivali sina Jakova od očiju javnosti, Seka Aleksić i Veljko Piljikić su i krstili svog mezimca u tajnosti. Seka je rekla da se trudila da Jakovljevo krštenje bude skriveno od očiju javnosti u čemu je, kako je sa zadovoljstvom istakla, uspela.

Kako krštenju nisu prisustvovali Sekini i Veljkovi bliski prijatelji, pevačica je izjavila da oni neće ostati uskraćeni za slavlje.

– Mi smo Jakova krstili po rođenju, samo nekoliko dana po izlasku iz porodilišta. Znamo da je to retkost kod nas, ali sam ja vernik i želela sam da to odmah uradimo. Mi smo želeli da to bude jedan intiman čin skriven od medija i javnosti i uspeli smo u tome – rekla je popularna pevačica.

Happytv.rs
Foto: Instagram/seka_aleksic

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter