Izvor:
01.12.2016 u 17:56
0

NEVEROVATNO: Vuk Kostić rešava slučaj ubistva pevačice iz Borče!

Kriminalistička serija RTS "Ubice mog oca" dobiće nastavak, a u novim epizodama inspektor Aleksandar, kog igra Vuk Kostić, tražiće ubicu pevačice Jelene Marjanović!

Druga sezona serije biće delom inspirisana i tragično nastradalom pevačicom Jelenom Marjanović, koje je ubijena na nasipu u Borči pre osam meseci, a čiji ubica nije uhapšen, tvrdi "Kurir".

– Ubijena pevačice neće se zvati Jelena, ali će svima biti jasno o kome je reč, a još se ne zna da li će ona u seriji biti udata ili sama. I to neće biti jedino estradno ubistvo koje će rešavati Vuk – objašnjava izvor tog lista.

Reditelj Gaga Antonijević i scenarista Nataša Drakulić već rade na novim epizodama.

– Više detalja o scenariju znaće se tek kada krene snimanje. Ideja autora je da Kostić nastavi da istražuje da li su kriminalci i država umešani u ubistvoi njegovog oca, a nakon uspešno rečenog slučaja ubistva Milice Despotović iz prve sezone dobija da radi na novom zločinu, o kome mediji imaju saznanja pre policije – kaže izvor.

Serija će dobiti i nove glumce, ali je još nepoznato ko će igrati Jelenu.

Kurir
Foto: Twitter/HELLO

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter