Izvor:
01.12.2016 u 03:51
0

SAMO ZA HAPPYTV.RS: Popularna pevačica ispričala kroz kakvu dramu je prošla u porodičnom domu!

Popularna pevačica Ivana Šašić, stigla je večeras na Happy Tv kako bi svojim prisustvom ulepšala ovu najveću žurku do sada u "Snajkama".

Ivana je došla da svojim glasom opusti i razveseli ukućane, ali nam je tom prilikom ispričala i kroz kakvu je dramu prošla u svom porodičnom domu.

Naime, ona je u nedelju obavljala kućne poslove kada su njena deca počela da se koškaju, ona je tada krenula kod njih u sobu da ih smiri kada su se vrata zaglavila i oni nisu mogli da izađu iz sobe.

Ivana je u toj brzini zaboravili da ugasi peglu, tako da je ona ostala zaglavljena u jednoj sobi, dok je pegla bila upaljena u drugoj.

Ona se uspaničila, dozivala komšije, ali bezuspešno jer oni nisu mogli ući u njen stan pošto su na ulazi blindirana vrata.

Nakon toga, Ivana je pokušala sama da razvali vrata, ali kada je videla da joj ni to ne ide od ruke, zamolila je komšije da pozovu vatrogasce što su oni i učinili.

Pola sata nakon toga su stigli vatrogasci, koji su ušli u stan i razvalili vrata.

Na Ivaninu sreću, sve je dobro prošlo, i ona nije imala nikakvu štetu niti povredu, osim razvaljenih vrata.

Happytv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter