Izvor:
09.01.2017 u 14:14
0

Vučić čestitao DODIKU: Republici Srpskoj želim postojanost i dugovečnost!

Premijer Srbije Aleksandar Vučić čestitao je predsedniku Republike Srpske Miloradu Dodiku i građanima Dan RS, ističući da će u Srbiji uvek imati iskrenu podršku naroda i vlade.

"Vama, Vladi i narodu RS želim da čestitam Dan Republike, u nadi da ćete Srpsku ponosno i ljubomorno čuvati i štititi, baš kao i mir i stabilnost u celoj Bosni i Hercegovini", poručio je Vučić u pismu koje je uputio Dodiku.

"U Srbiji ćete uvek i zauvek, imati iskrenu podršku naroda i njene Vlade", ističe se u pismu.

Vučić je naveo da je pred nama mnogo teškog i odgovornog posla, od izgradnje mostova do modernih puteva i železnica, ali, još važnije, ubrzanog unapređenja naših kulturnih i duhovnih veza.

"Uvaženi gospodine predsedniče, želim vam uspeh u radu, a Republici Srpskoj postojanost i dugovečnost", navodi se u pismu Vučića, saopštila je Kancelarija Vlade Srbije za saradnju s medijima.

Tanjug
Foto:twitter/ brzotacnojasno

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter