Izvor: tanjug
30.06.2021 u 10:10
0

NAKON ČESTITKE SRBIJI GRENEL DOBIJA PRETNJE OD ALBANACA! Bićeš obezglavljen

Bivši izaslanik Donalda Trampa za dijalog Ričard Grenel i dalje dobija preteće poruke preko društvenih mreža od osoba albanskog porekla.

NAJVAŽNIJE: 

SRBIJA HRABRO IDE NAPRED! Mali: Preponosan sam na SRPSKE FINANSIJE!

PREKRAJANJE ISTORIJE VIJORE ČITAKU! Sramna izjava o Kosovskom boju je samo još jedan velikoalbanski pamflet!

PREMINUO NAŠ BIVŠI MINISTAR! Kobna saobraćajka kod Šapca, bio je veliki VIZIONAR!

AVIONI SU LETELI NISKO I BLIZU BRODA! Holanđani provocirali Ruse, a reakcija koja je usledila SLEDILA IM JE KRV U ŽILAMA!

ZEMUN SPOJEN SA LIDOM: Vojska postavila pontonski most

Grenel je u utorak preko Instagrama dobio pretnju od jednog Albanca da će biti obezglavljen, da će ga eliminisati čim dođe u Albaniju, kao i da Albanci ne zaboravljaju kada nešto obećaju.

Nove pretnje, o kojima je Grenel obavestio svoje pratioce, dobio je od jednog Albanca koji mu je napisao da Albanci nisu zadovoljni sa njim i uz to mu poslao ikone noževa i sekire, kao i razne druge poruke.

Grenel nije naveo zbog čega je dobio preteće poruke, ali on je u ponedeljak srpskom narodu čestitao Vidovdan, jedan od najvećih srpskih praznika, što je izazvalo burne reakcije javnosti, ali i pojedinih prištinskih političara poput Vljore Čitaku i Bedžeta Pacolija koji su tvrdili da je to bila ne srpska već balkanska vojska koja se borila protiv Osmanlija.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter